Skip to content

Regionale aanbieding

Beschrijving

De regie IP Belgium heeft haar producten altijd al aangepast aan verschillende klantenprofielen. Zo besteden we bijvoorbeeld speciale aandacht aan het ondersteunen van de lokale economie.

De regionale afdeling van IP Belgium geeft u advies op maat van uw behoeften. Of u nu een KMO, een retailer, een vereniging of een lokale instelling bent, dankzij IP Régional zet u de slagkracht van de merken van de regie in tegen aangepaste prijzen.

Wij komen tegemoet aan de breedste communicatiedoelstellingen, de uitdagingen van uw sector. Er zijn gegarandeerd producten die aan uw verwachtingen zullen voldoen. U krijgt toegang tot krachtige advertentiemogelijkheden, tv-kanalen, websites, replay of radiostations, kortom een audiovisueel en digitaal aanbod dat doeltreffend is voor de ontwikkeling van uw activiteiten.

U hoeft enkel maar de regio te kiezen waarin u wilt adverteren, met een tactische boodschap of een krachtig beeld om meer mensen aan te spreken. Daarbij betaalt u alleen voor de gebieden waarin u gezien of gehoord wilt worden. Ons team begeleidt u ook bij de aanmaak van uw producties.

Aarzel niet om ons te contacteren, een vijftiental media-adviseurs staan klaar om u te helpen. Zij maken met plezier een offerte op maat, aangepast aan uw bedrijf.

Contactformulier