Skip to content

L’amour est dans le pré

Beschrijving

Het veelbesproken, door Sandrine Dans gepresenteerde tv-programma, ‘L’Amour est dans le pré’ keert elk jaar terug bij RTL TVI.

Ook dit jaar heeft de presentatrice heel Wallonië doorkruist om op bezoek te gaan bij vrijgezellen die op zoek zijn naar liefde. Deze keer gaat het om één vrouw en negen mannen, waarvan de jongste 24 is en de oudste 56.

Ze produceren melk, kweken groenten, zijn veehouder, houden paarden of zijn landbouwondernemer en allemaal delen ze dezelfde droom: eindelijk de liefde van hun leven tegen het lijf lopen. Na meer dan een jaar corona zijn deze tien vrijgezellen er helemaal klaar voor om de liefde voor hun vak met iemand te delen.

Het staat nu al vast dat de kijkers, net als alle voorgaande jaren, weer massaal voor het scherm zullen zitten om hun avonturen te volgen. Seizoen 13 was goed voor een marktaandeel van 42 % op de PRP 18-54 en een total reach van maar liefst 1,5 miljoen kijkers*!

Zin om je kerndoelgroep te veroveren? Mis dan deze buitenkans niet om uw naam te verbinden aan een programma waarvan het succes bij voorbaat verzekerd is. Laat u verleiden door ons aanbod !

*Bron TV : CIM TV South –S.13 October to December 2021 -Live+7 –RTL TVI –Total Reach at least 10min. T. 4+ –Share PRP18-54

TV

RTL TVI

Digital

rtlinfo.be en RTLplay


Meer info nodig?

Julie Mordant

Sales Director