Skip to content

Voor reality-tv moet je op RTLplay zijn

De liefhebbers van reality-tv hebben keuze te over op RTLPlay

Met zijn perfecte cocktail van liefde, humor en schandaal heeft reality-tv een trouw publiek aan zich weten te binden, met kijkers die altijd om meer vragen. Gelukkig voor hen zijn op RTLplay een heleboel realityshows te zien, van klassiek tot cult.

Mission princes et princesses

Elk jaar dromen tal van mensen ervan om de titel van Prins of Prinses van de Liefde binnen te halen. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma wordt er nu een grote casting georganiseerd! De kandidaten, of het nu influencers zijn of gewone stervelingen, hebben maar één doel: de felbegeerde kroon winnen.

Les princes et princesses de l’amour

Vier nieuwe Prinsessen en vier nieuwe Prinsen, die vastberaden zijn om hun verleden achter zich te laten en opnieuw hun hart te openen, nemen het tegen elkaar op. De leden van het Agentschap, onder leiding van Magali Berdah, zullen hen bijstaan met gepersonaliseerde coachings, originele afspraakjes en vooral veel verrassingen…

VIP House Tour

Voor het eerst laten bekende reality-tv-sterren ons toe in het heilige der heiligen: hun huis. We krijgen het allemaal te zien, van de waanzinnigste interieurs tot dressings die je doen wegdromen…

La JLC Family – saison 5

Na alle sterke emoties en de vele beproevingen die hen diep hebben geraakt, moet de Family vechten tegen kritiek, stoten onder de gordel en verraad. Zullen Jazz en Laurent de vele roddels en schandalen overwinnen? Dit seizoen wil de JLC-clan de waarheid vertellen en niets verbergen voor het publiek, met het risico dat het plaatje er niet zo rooskleurig uit zal zien…

De JLC Family keert terug voor een vijfde seizoen. ©Copyright Ah Production

Love Coaching

Voor het eerst nodigt de beroemde liefdescoach Aissa reality-tv-sterren en bekende influencers uit om een unieke ervaring te beleven en zo hun amoureuze problemen op te lossen.

Dressing VIP by Maeva

Maeva, de onnavolgbare Marseillaise, gaat op ontdekkingstocht langs de mooiste dressings van haar influencervrienden! Gewapend met haar goed humeur en legendarische scherpe tong durft ze alles aan: kasten doorzoeken, kleding uitproberen, keuzes in twijfel trekken en uitdagen. Onze influencers hebben geen keus: ze moeten alles laten zien en alles opbiechten!

Les reines du make-up – special Milla

Vijf kandidaten moeten de perfecte make-up uitwerken voor een thema opgelegd door Magali Bertin, blogger en beauty-expert. Ze hebben 20 minuten om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Hun concurrenten kijken daarbij toe en moeten een score toekennen. De kandidaat met het beste resultaat is de Queen of make-up en wint voor 300 euro aan make-upproducten!

Million Dollar Listing New York

Deze realityshow volgt enkele van de felste makelaars van New York, terwijl ze miljoenendeals sluiten in de stad die wordt beschouwd als het toppunt van onroerend goed in het luxesegment. Ze weten maar al te goed: om te slagen in dit beroep moeten ze meedogenloos zijn!

Het mag duidelijk zijn: RTLplay is een echte referentie geworden op het gebied van reality-tv. Het groeiende succes van deze programma’s betekent dat ze ideaal zijn voor uw campagnes.

Meer info nodig?

Julie Mordant

Sales Director