Skip to content

The Mask Singer is terug op TF1!

Na het succes van de eerste twee edities is “The Mask Singer” weer elke vrijdag te zien op TF1. Het wordt opnieuw een ongelooflijk seizoen vol nieuwigheden en verrassende wendingen!

Het principe is eenvoudig: bekende figuren verkleed in spectaculaire outfits (de Kameleon, de Banaan, het Varken, de Kosmonaut, de Boom…) nemen het tegen elkaar op in een zangcompetitie. De deelnemers zijn bekende acteurs, presentatoren, sportlui, journalisten, zangers, komieken of politici… en hun identiteit is volkomen geheim. Ze brengen hits die iedereen kent, en in dit nieuwe seizoen treden ze op in adembenemende decors en ensceneringen!

Na elk optreden ondervragen Alessandra Sublet, Anggun, Jarry en Kev Adams de beroemdheid die zong om te proberen zijn identiteit te raden. Vanaf de eerste aflevering worden tijdens elke show twee beroemdheden ontmaskerd. Het publiek en het panel stemmen na de optredens voor hun favoriet. De verliezers vallen af en moeten hun identiteit onthullen. De andere bekende figuren houden hun identiteit angstvallig geheim en keren de volgende week terug om opnieuw te zingen.

Het afgelopen seizoen trok gemiddeld meer dan 340.000 kijkers per week. Het had een marktaandeel van 28% op de VVA 18-54 jaar en 34% op de 15-34 jaar. Ook dit jaar hopen IP Belgium en TF1 op fantastische kijkcijfers voor uw merk!

Meer info nodig?

Delphine Van Kerckhove

Sales Director