Skip to content

Sponsor “Le Cash ou la Boîte” op Nostalgie!

Van maandag tot en met vrijdag kunnen de luisteraars bij Ingrid en Seb ofwel geld winnen ofwel het mysterieuze geschenk in de doos.  

Het principe: nadat je geselecteerd wordt, moet je als speler kiezen tussen cash geld, bewaard in een enveloppe door Seb, of de doos met mysterieuze geschenken, bewaard door Ingrid. Ook zij kent de inhoud ervan niet.

De waarde van het cadeau in de doos kan kleiner uitvallen dan het bedrag van Seb, maar het kan ook groter of vergelijkbaar zijn … Het wordt dus nog spannend voor de deelnemer, de luisteraars én de presentatoren. Wat zit er in de doos? Is het een smartphone, 1000 euro aan contant geld, een televisietoestel, een reis, een koffiezetapparaat of toch maar gewoon een paar sokken, een tandenborstel of een eenvoudige mok?

Dit spannende, verslavende spel werd in september 2021 gelanceerd en is een echt succes. Door de speelse context en de grote luisterdichtheid op dat tijdstip staan de deelnemende merken niet voor onaangename verrassingen … en al helemaal niet als je de uitzonderlijke tarieven ziet die we u voorstellen.

Profiteer er meteen van!

Raadpleeg het aanbod door hier te klikken. 

MEER INFO NODIG?
Séverine Piccoli – spiccoli@ipb.be