Skip to content

Snackmasters, een nieuw culinair programma op RTL TVI!

Vanaf september presenteren Loïc Van Impe en Sandrine Corman ‘Snackmasters, la recette secrète’, een kookprogramma met een ietwat atypisch concept!

Vanaf september presenteren Loïc Van Impe en Sandrine Corman ‘Snackmasters, la recette secrète’, een kookprogramma met een ietwat atypisch concept!

‘Un dîner presque parfait’, ‘Top Chef’, ‘Objectif Top Chef’ … het minste wat we kunnen zeggen is dat kookliefhebbers bij RTL TVI altijd wel wat lekkers voorgeschoteld krijgen. Aan deze programma’s, die inmiddels een cultstatus hebben verworven, is dit jaar een nieuwkomer toegevoegd, gepresenteerd door sterpresentatrice Sandrine Corman en Loïc Van Impe.

In ‘Snackmasters, la recette secrète’ nemen grote Belgische chefs uit heel Wallonië het tegen elkaar op in een reeks ongewone uitdagingen. Zo zullen ze zo goed mogelijk bekende snacks en andere bereidingen moeten namaken, waaronder de Whooper van Burger King, Snickers, de Pepperoni Passion van Domino’s Pizza, Quality Street-bonbons, de Grills chips van Lay’s, de Leonidas’ Manon-praline …

Het concept is totaal nieuw in Franstalig België, maar was al te zien in verschillende landen, waaronder Engeland, Australië, Duitsland en Nederland. De wedstrijd wordt sinds 2020 ook uitgezonden op VTM. Daarnaast bewees Loïc zijn succes al met zijn kookprogramma ‘Loïc, fou de cuisine’, waarin hij de kijkers dagelijks heerlijke recepten voorstelde. Van zijn kookboek zijn er ondertussen al meer dan 50.000 exemplaren verkocht!

Het lijdt geen twijfel dat deze sympathieke, spannende wedstrijd zowel de smaakpapillen als de kijkcijfers zal weten te prikkelen.

Meer info nodig?

Delphine Van Kerckhove

Sales Director