Skip to content

RTLplay al meer dan 2 miljoen gebruikersaccounts

RTLplay hoeft in niets meer onder te doen voor zijn concurrenten, en de cijfers bewijzen het: met 2 miljoen abonnees heeft het streamingplatform een volgende mijlpaal bereikt. Dat gaat gepaard met een B2B-campagne, die u kunt bekijken in bovenstaande spot.

De verklaring voor dit succes? Zorgvuldig geselecteerde content om zelfs het meest veeleisende publiek tevreden te stellen. De kijkers hebben keuze in overvloed: naast de programma’s die op de RTL-zenders worden uitgezonden, brengt het platform ook boeiende exclusieve content. Een paar voorbeelden: Clarice, een serie over de FBI-agente uit de beroemde Hannibal Lecter-films, Dare, een door Jill Vandermeulen gepresenteerde documentairereeks waarin kandidaten hun seksualiteit verkennen, en Madiba, de biopicreeks over het leven van Nelson Mandela.

RTLplay staat voor kwaliteit én kwantiteit. Bovendien worden al die programma’s gratis aangeboden! Precies omdat het gratis is, trekt het platform een zo groot mogelijk publiek en vormt het een ideale context voor uw campagne. Op die manier staat die in de spotlights en profiteert ze van een veilige en premium omgeving, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

Bezoek RTLplay of download de app op iOS of Android (ook beschikbaar op Apple TV en Chromecast)

Meer info nodig?

Julie Mordant

Sales Director