Skip to content

Nostalgie trakteert de luisteraars op een muziekquiz voor Kerstmis

Wat zouden de feestdagen zijn zonder kerstliedjes? Van Frank Sinatra tot Mariah Carey, via Bing Crosby of Michael Bublé: al die tijdloze klassiekers zijn een streling voor het oor.

De Quizz Nostalgie, waarmee luisteraars en muziekfans hun muzikale kennis kunnen testen, is nu al een enorme hit bij Nostalgie-luisteraars… Van 6 tot 26 december loopt op Nostalgie de Christmas Special van de Quizz Nostalgie, waarmee spelers punten kunnen verzamelen. Daarin passeren de bekendste kerstnummers.

Het principe? Spelers moeten, uit vier voorstellen, de artiest herkennen van elk van de tien muziekfragmenten waaruit een spel bestaat. Elk muziekfragment duurt tien seconden. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door de vragen correct en snel te beantwoorden. Een reeks correcte antwoorden op een rij levert bonuspunten op. In de algemene rangschikking worden de punten opgeteld die tijdens alle wedstrijden van de week zijn verdiend.

Met meer dan 250 titels komen in de Christmas Special van de Quizz Nostalgie alle muziekstijlen aan bod, in een feestelijke eindejaarsstemming. Laat ook uw merk delen in de magie van Kerstmis: ontdek ons voorstel door hier te klikken.

Meer info nodig?

Séverine Piccoli

Senior Creative Solutions Account Manager