Skip to content

Le cash ou la boîte: een spannend nieuw spel op Nostalgie!

Nieuw in Nosta Family: van maandag tot en met vrijdag bieden Ingrid en Seb luisteraars de kans om geld te winnen of te kiezen voor het mysterieuze cadeau in de doos.

Om deel te nemen aan het spel van Nosta Family, moeten de luisteraars per sms de vraag van Ingrid en Seb beantwoorden. Het team bepaalt dan bij loting wie van de deelnemers die de vraag correct beantwoord hebben ze gaan bellen. De kandidaat moet bij het opnemen wel eerst “Hello Nostalgie” zeggen, anders mag hij niet spelen.

De uitverkorene heeft dan de keuze tussen het geld in de enveloppe van Seb of de doos met de mysterieuze geschenken, bewaard door Ingrid. Ook zij kent de inhoud ervan niet.

De waarde van het cadeau in de doos kan kleiner uitvallen dan het bedrag van Seb, maar het kan ook groter of gelijk zijn aan … Het wordt dus nog spannend voor de deelnemer, de luisteraars én de presentatoren. Wat zit er in de doos? Is het een smartphone, 1000 euro aan contant geld, een televisietoestel, een reis, een koffiezetapparaat of toch maar gewoon een paar sokken, een tandenborstel of een mok?

Voor de luisteraar gaat het bij dit spel om een spannende gok, maar als adverteerder loopt u geen enkel risico. Door de speelse context en de grote luisterdichtheid op dat tijdstip staan de deelnemende merken niet voor onaangename verrassingen … en al helemaal niet als je de uitzonderlijke tarieven ziet die we u voorstellen!

Ontdek het aanbod door hier te klikken.

Meer info nodig?

Marjolein Laekeman

Head of Creative Lab