Skip to content

IP Belgium lanceert IP AD.LIBRARY

IP Belgium lanceert IP AD.LIBRARY, de grootste reclame-inspiratietool op de markt. Alle reclamecampagnes die ooit op de media van IP Belgium werden uitgezonden, zijn nu verzameld op een gloednieuw platform, gehost op de website.

Het creëren van impact is de drijvende kracht achter IP Belgium en deze gloednieuwe tool past volledig in deze geest. IP AD.LIBRARY is een platform dat toegang geeft tot alle campagnes die sinds 1997 op de media van IP Belgium werden uitgezonden!

Bij voormalige gebruikers van iloveradioadvertising of de ILoveAds-app van IP Belgium, die al een gelijkaardige dienst aanboden, zal de tool wellicht bekend voorkomen. IP AD.LIBRARY biedt nu een meer geïntegreerde en volledig herziene ervaring.

De partners van IP Belgium hebben via een snelle en efficiënte navigatie toegang tot meer dan 300.000 video-, audio- en digitale opnames. Dat betekent een gigantische bron van creatieve inspiratie. De tool is ook uitgerust met 9 filters om de zoekopdracht te finetunen volgens eigen criteria. Het opslaan van favoriete campagnes en het aanmaken van lijsten met spots behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Ontdek IP AD.LIBRARY door hier te klikken.

Aandeel :