Skip to content

Instappen voor de Christmas Tour van Fun Radio!

Kerstmis valt vroeg dit jaar op Fun Radio: vanaf 29 november begint de radio aan zijn traditionele Christmas Tour waarbij verschillende luisteraars worden bezocht!

Van maandag tot vrijdag van 15u tot 19u houden Samy & Lou de luisteraars gezelschap en delen ze met hen leuke nieuwtjes en exclusieve weetjes over de sterren van het moment. Vanaf 13 december gaat het duo bij vijf gezinnen op bezoek om er alvast kerst te vieren! Fun Radio zorgt voor alles: van de kerstversiering tot het diner, met een dj en de nodige drankjes… En zoals de traditie voorschrijft worden de gelukkige luisteraars ook bedolven onder de geschenken.  

Een bij voorbaat geslaagde actie, vooral omdat uw merk geassocieerd zal worden met onvergetelijke herinneringen. Zeker omdat het programma van Samy & Lou op zich al zo fijn is om naar te luisteren: hun frisse, originele aanpak vormt een echte verademing voor de luisteraars. En hun talent beperkt zich niet tot radio, want het duo is ook alomtegenwoordig op sociale media.

IP Belgium heeft een grote campagne opgezet om uw merk onder de aandacht te brengen, inclusief promotiespots voor het programma en een digitale aanwezigheid. De presentatoren en de luisteraars kunnen zich ook rond uw product scharen om samen een magisch moment te beleven.

Ontdek ons aanbod door hier te klikken.

No items found!