Skip to content

Ik verkoop mijn huis, en in één moeite ook uw product!

Het verkopen van je huis is een beetje zoals het verkopen van een merk: met de hulp van experts wordt het een pak makkelijker!

Je vends ma maison vertelt het verhaal van eigenaren die hun woning willen verkopen en die daarvoor de hulp inroepen van drie makelaars van het bedrijf We Invest. Die adviseren hen, maar helpen hen ook om hun huis te renoveren, te herstellen en opnieuw in te richten om zo de waarde ervan te verhogen. Schilderwerken, een virtuele renovatie of zelfs gewoon schoonmaken, niets wordt aan het toeval overgelaten!

Sophie Pendeville begeleidt de verkopers in dit vastgoedavontuur met de haar kenmerkende humor en vlotte aanpak.

Belgen staan erom bekend dat ze een baksteen in de maag hebben en het succes van dit programma vormt daar het beste bewijs van. De editie van 2021 had een totale reach van 1,3 miljoen kijkers (4+) en een marktaandeel van 19% op de VVA 18-54.*

Je vends ma maison is vanaf 15 oktober opnieuw te zien op RTL TVI. Net zoals de verkopers rekenen op de makelaars van We Invest, kunt u erop vertrouwen dat wij uw merk vakkundig laten schitteren door middel van een exclusieve context.

Ontdek ons aanbod door hier te klikken.

*Bron: CIM TV South – Season 2 – mid October to mid December 2021 – Live+7 – RTL TVI – Total Reach of at least 10% (Live+redrun) T. 4+ – Share PRP 18-54

Aandeel :