Skip to content

Het wordt een geslaagde zomer op RTL!

RTL TVI, Club RTL, Plug RTL en RTLplay hebben een programmarooster opgesteld dat er mag zijn. Hieronder in primeur al enkele elementen.

Nations League

De Nations League is terug op RTL TVI en dat betekent weer een aantal spannende wedstrijden! De Rode Duivels nemen het vanaf 3 juni op tegen Nederland.

Top Chef: finale

Na 18 weken competitie waarin de deelnemers met getrokken (keuken)messen tegenover elkaar stonden, loopt het seizoen van Top Chef ten einde. Wordt de Belgische kandidaat Arnaud de grote winnaar van dit seizoen? Antwoord op 15 juni op RTL TVI!

Tahiti Quest

In dit door Issa Doumbia gepresenteerde programma gaan vijf gezinnen op zoek naar de schat van Captain Kidd. Om die in handen te krijgen, moeten de avonturiers een aantal proeven afleggen. Dat is de enige manier om in de race te blijven en aanwijzingen te krijgen over de exacte locatie van de schat. Een avontuur om vanaf 27 augustus met het hele gezin te bekijken op Club RTL.

Mon Maître est une célébrité

Als er één onderwerp is waarmee je altijd scoort, dan zijn het wel huisdieren. In juni schotelt RTL TVI de kijkers een programma voor waarin wordt ingezoomd op de relatie tussen bekende figuren en hun huisdieren. En dat vinden die kijkers gegarandeerd geweldig!

Hôtel Portofino

RTLplay neemt ons deze zomer mee naar Italië! De serie Hotel Portofino, die binnenkort beschikbaar is op het platform, toont het dagelijks leven van een aantal rijkelui die verblijven in een luxehotel in het Italië van de jaren twintig van de vorige eeuw, terwijl het fascisme van Benito Mussolini opgang maakt.

Films

Naast deze niet te missen publiekstrekkers programmeert RTL TVI de hele zomer lang films voor jong en oud:

  • Elke woensdag op RTL TVI, Franse komedies zoals Les Bronzés, L’arnacoeur en Les Profs.
  • Elke vrijdag op Club RTL, films om met het hele gezin te bekijken, waaronder Arthur et la vengeance de Maltazard, Qui veut la peau de Roger Rabbit ? en Babe.
  • Elke zaterdag pakt RTL TVI uit met Franse filmklassiekers, onder andere Le corniaud, La folie des grandeurs en Mais où est donc passée la 7e compagnie ?

Allemaal buitenkansen voor uw merk om tijdens dit zomerseizoen te genieten van een premium context!

Aandeel :

Meer info nodig?

Julie Mordant

Sales Director