Skip to content

UEFA Nations League: klaar voor de aftrap!

De Nations League is eindelijk terug op RTL TVI, en dat zorgt gegarandeerd voor stevige kijkcijfers!

Wordt België een waardige opvolger voor Frankrijk?

Vorig jaar werden de Rode Duivels zwaar op de proef gesteld in de laatste halve finale, een wedstrijd die de gemoederen fel beroerde! U weet nog wel: in een surrealistische match die goed begonnen was voor België, haalde het Franse team de score van de Rode Duivels in om de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 3-2. De mannen van Didier Deschamps herhaalden die prestatie in de finale tegen Spanje.

Dit jaar zal België zich moeten bewijzen, eerst tegen Nederland op 3 juni en vijf dagen later tegen Polen, allebei in eigen land. Het team reist dan op 10 juni af naar Wales en op 13 juni naar Polen. 

Bereik de mannen en ga daarbij recht op het doel af!

Is uw doelgroep hoofdzakelijk mannelijk? Door de Nations League te sponsoren, bereikt u gegarandeerd een mannelijke doelgroep. De cijfers spreken voor zich: de editie 2020-2021 had 58% marktaandeel op de Mannen 18-54. Dit percentage liep op tot 63% voor de wedstrijden waarin de Rode Duivels aantraden, en die meer dan 750.000 kijkers trokken!

We verwachten hoge kijkcijfers voor deze wedstrijden, zeker als je weet dat het zomerseizoen altijd grote massa’s op de been brengt voor het voetbal!

De eerste wedstrijd van de Nations League 2022 tussen België en Nederland vindt plaats op 3 juni 2022 en is te bekijken op RTL TVI en RTLplay.

Ontdek ons aanbod door hier te klikken.

Aandeel :

Meer info nodig?

Marjolein Laekeman

Head of Creative Lab