Skip to content

De jacht op de ‘Boules de Cristal’ is terug op Radio Contact

Het team van het programma 16/20 op Radio Contact pakt dit jaar opnieuw uit met de actie ‘Boules de Cristal’. Die loopt van 26 maart tot 8 april.

Radio Contact heeft de zeven kristallen bollen, een referentie naar de tekenfilmserie Dragon Ball Z waarin de iconische jaren 90-objecten figureren, de afgelopen jaren in België nieuw leven ingeblazen. Ook dit jaar zullen David en zijn team de bollen op verschillende plaatsen in Wallonië en Brussel verstoppen. Dat is de start van een gigantische speurtocht waarbij de vinder van elke ontdekte bal met duizend euro beloond wordt. Het wordt een speelse en leuke zoektocht want twee weken lang geven de presentatoren van het programma 16/20 via de radio en via social media tips over de plekken waar de ballen verstopt zitten. 

Zodra de zeven bollen ontdekt zijn, worden de winnaars samen uitgenodigd naar de studio voor de live uitgezonden finale. De grote winnaar krijgt een prijs die samen met de sponsor wordt bepaald.

Zin om uw merk of product te verbinden aan een spel dat in het verleden al erg succesvol is gebleken? Profiteer dan van onze uitgebreide sponsoringmogelijkheden: link uw naam bijvoorbeeld aan de jingles of aan de 35 spots waarin reclame voor het spel wordt gemaakt, of kies voor een digitale aanwezigheid op de website, in de newsletter en op de Facebook-pagina van Radio Contact!

Ontdek ons aanbod door hier te klikken.


Contactpersoon: Severine Piccoli (Spiccoli@rtl.be )