Skip to content

David Antoine neemt uw merk mee naar de Villa Radio Contact

Het is inmiddels een traditie: elke zomer nemen David Antoine en zijn 16- tot 20-koppig team hun intrek in een villa onder de zuiderse zon. Daar nodigen ze enkele gelukkige luisteraars uit… maar ook uw merk!

Een vakantie met vrienden in een hoekje van het paradijs in Feel Good-modus, dat is het eenvoudige concept van Villa Radio Contact. Vanaf 3 juli zenden David Antoine en zijn team een week lang live uit vanop Ibiza en verwelkomen ze luisteraars om hen een dag lang gezelschap te houden.

Op het programma: elke dag van 16u tot 20 uur live-uitzendingen vanuit La Villa, bezoek aan de meest trendy plekken op het eiland, aperitieven, barbecues, duiken, jetskiën, fiesta… Ook internationaal gerenommeerde dj’s zullen de muren van het prachtige huis laten trillen; in voorgaande jaren waren onder meer Bob Sinclar, Lost Frequencies, Henri Pfr en Alex Germys er te gast.

Villa Radio Contact is dé Feel Good-actie van de zomer. Na twee jaar dat er niets mocht belooft het nu zeker een topper te worden. De knaldrang bij de luisteraars is groot.

Word de exclusieve partner van deze niet te missen actie: via ons aanbod kunt u uw merk volledig integreren, al van bij de teasingcampagne. U plukt de vruchten van promospots, maar ook van digitale zichtbaarheid bij de Radio Contact-community, die bijzonder actief is op sociale media.

Ontdek ons aanbod door hier te klikken en word de ster van de zomer!

Aandeel :

Meer info nodig? Severine Piccoli