Skip to content

Dankzij Radio Contact wordt het een Feel Good-zomer!

De radio met de dolfijn in het logo staat de hele zomer lang paraat.

De zon die schijnt, lekker buiten aperitieven, vakantie… het minste wat je kunt zeggen is dat de zomer het Feel Good-seizoen bij uitstek is. En wie Feel Good zegt, zegt Radio Contact! De zender maakt van de zomer gebruik om zijn merkimago aan te scherpen, door middel van sterke partnerships en een uitgebreide aanwezigheid op het terrein.

We beginnen meteen met een topper: Tomorrowland staat opnieuw in het teken van de beroemde dolfijn! Het grootste dance-festival ter wereld vindt dit jaar tijdens drie opeenvolgende weekends plaats, van 15 tot en met 31 juli. Naast een digitale aanwezigheid tijdens het evenement, zal Radio Contact tijdens het eerste weekend ook live uitzenden vanaf het festival, en tijdens het tweede weekend via Twitch Contact Stream.

Het Feel Good-festival biedt de luisteraars van Radio Contact ook de kans om een reeks bijzondere concerten bij te wonen, van onder andere Patrick Bruel, James Blunt, Dadju en Kyo, maar ook van Amir, Mustii, Suarez, Mosimann en vele anderen!

Over concerten gesproken: de radio treedt op als partner van een aantal grootste stadionconcerten zoals die van Ed Sheeran, Coldplay en Tones and I.

En dan is er deze zomer ook nog de Villa Radio Contact: David en zijn team trekken naar een villa in de zon en nodigen er luisteraars uit om samen te feesten!

Dus haal de zonnebrandcrème maar boven en breng de zomer door in Feel Good-modus!