Skip to content

Contact Stream gaat van start op Twitch

Radio Contact staat op het punt om zijn eerste stappen te zetten op Twitch, met de lancering van een eigen kanaal. Onder de naam Contact Stream zal het merk nieuwe kijkers kunnen aantrekken, die nog meer betrokken zijn.

Twitch is nu al een onmisbaar platform om millennials en jongvolwassenen te bereiken. Aanvankelijk gericht op gaming, biedt het ondertussen alle vormen van content en live-uitzendingen. “Op Twitch vind je een beetje het directe van lineaire televisie maar dan digitaal“, zegt Christopher Badics, digital manager voor Radio Contact.

De lancering van een Twitch-kanaal door Radio Contact maakt deel uit van het DNA van het merk. Op het programma content waar iedereen van houdt: zowel professionele als amateurgamers, maar ook Radio Contact-fans die de waarden van het merk graag willen verkennen in een ander universum. Het gaat om streams en talkshows die gestalte krijgen dankzij een gevarieerd en enthousiast team. Sommigen van hen hebben al een zeer grote community op Twitch die hen ongetwijfeld zal volgen bij deze nieuwe uitdaging.

De ambitie van Contact Stream? Het meest Feel Good Twitch-kanaal van het land worden, door middel van leuke content en evenementen voor alle generaties.

Op middellange en lange termijn wil de radio haar community uitbouwen en consolideren via nieuwe projecten. Radio Contact, nu al een must in het Franstalige digitale landschap, wil graag een vaste stek veroveren op dit platform in volle expansie.

De lancering van het kanaal staat gepland voor 18 februari. Dat wordt het begin van een nieuw avontuur vol uitdagingen voor Radio Contact. Een eerste challenge: uw merk op een originele, moderne en ludieke manier promoten in een Feel Good-context. Mis deze unieke kans niet om als een van de eersten deel uit te maken van de Contact Stream-familie!

Raadpleeg ons aanbod door hier te klikken

Meer info nodig?

Marjolein Laekeman

Head of Creative Lab