Skip to content

Bedankt aan alle superhelden van de Télévie

Er werd 10.039.185 euro opgehaald voor kankeronderzoek.

Dat was het spectaculaire slotbedrag van deze 34ste editie van de Télévie, slechts zeven maanden na de vorige editie. Het geld zal worden ingezet om onderzoek te voeren en FNRS-onderzoekers te financieren. Het werd een emotionele dag waarop de Belgen eens te meer massaal hebben gereageerd om het kankeronderzoek te steunen.

Deze prachtige editie, bedacht door de teams van RTL Belgium, kon rekenen op de positieve en communicatieve energie van Christophe Willem, Tayc, Frédéric François, Elsa Esnoult, Salvatore Adamo, Pierre de Maere, Mustii, Senny, Ykons, Mentissa, Jacky & The 7 Seas, onder leiding van Pascal Obispo, de super-peter van deze actie, die alles op alles zette om het bedrag op de teller te verhogen.

Philippe Jaumain, algemeen coördinator van de Télévie: “De superhelden tekenden present deze editie! […] In dergelijke omstandigheden zo’n bedrag kunnen ophalen is een prestatie. Bedankt aan alle superhelden van de Télévie.”

Uw merken rekenen we eveneens tot de superhelden: dankzij uw bijdragen, gaande van de aankoop van pakketten tot creatieve samenwerkingen, inclusief logistieke partnerships, tikte de teller met bijna 400.000 euro aan!

Geoffroy Gits, Télévie Sales Coordinator: “Het verkoopteam van IP Belgium, dat zich met hart en ziel voor de Télévie inzet, is steeds meer betrokken. Sommige samenwerkingen met bedrijven gaan in de loop van de tijd door, terwijl er elk jaar nieuwe bijkomen. Het aantal gulle gevers gaat nog altijd in stijgende lijn, net als de vrijgevigheid en het ongelooflijke enthousiasme van onze partners!”

Dankzij jullie hebben we ook dit jaar weer alles kunnen geven voor de Télévie. #toutdonner

Bedankt!