Skip to content

20 jaar Koh Lanta: speciale verjaardagseditie

Nu een van de allergrootste successen van de Franse televisie zijn 20ste verjaardag viert, maken 20 bekende avonturiers van het programma opnieuw hun opwachting in een legendarische editie.

Het programma wordt zoals vanouds gepresenteerd door Denis Brognard. Deze keer nemen de beste avonturiers uit de voorbije seizoenen het tegen elkaar op. En bij een speciaal seizoen hoort ook een speciaal tijdstip: het programma wordt namelijk op dinsdagavond uitgezonden in plaats van zoals gebruikelijk op vrijdag. Dat zou volgens Alexia Laroche-Joubert, producer van de uitzending, meer jongeren moeten aantrekken.

Sedert het allereerste seizoen in 2001 is het succes van Koh Lanta enkel in stijgende lijn gegaan. Het 22ste seizoen, “Les armes secrètes”, lokte in België gemiddeld meer dan een half miljoen tv-kijkers per aflevering (509 400). Dat betekent een marktaandeel van 50 % op de doelgroep VVA 18-54. Het gaat om een historisch record: geen enkel seizoen van Koh-Lanta deed het beter. 

Van elke tien kijkers tussen 15 en 34 jaar hebben er zes naar “Les armes secrètes” gekeken, goed voor een eveneens historisch marktaandeel van 60 %.*

Het programma heeft sedert zijn lancering een foutloos parcours gelopen. Deze legendarische editie wordt dus zonder enige twijfel een klapper. Een premium context voor uw merk, dat centraal komt te staan in een sterk en tijdloos cultprogramma.

Koh Lanta : La Légende, elke dinsdag vanaf 24 augustus op TF1.

*Bron: CIM TV Sud – Live+7

Meer info nodig?

Delphine Van Kerckhove

Sales Director