Skip to content
14/09/21

Belgische media slaan de handen in elkaar na de overstromingen

RTL, RTBF, Nostalgie, lokale media, L'Avenir en Sudinfo.be hebben ervoor gekozen om de krachten te bundelen en een gemeenschappelijk platform te creëren om de slachtoffers van de overstromingen van afgelopen juli te blijven ondersteunen.

14/09/21

RTL-zenders gaan groen

Van 16 tot en met 23 oktober wordt de programmering op de tv- en radiozenders van RTL omgegooid om het milieu onder de aandacht te brengen.

14/09/21

Franstalige fictie heeft de wind in de zeilen op RTL TVI

In totaal staan er al meer dan vijftien Franstalige fictiereeksen gepland.

14/09/21

Le cash ou la boîte: een spannend nieuw spel op Nostalgie!

Nieuw in Nosta Family: van maandag tot en met vrijdag bieden Ingrid en Seb luisteraars de kans om geld te winnen of te kiezen voor het mysterieuze cadeau in de doos.

09/09/21

Een nieuwe communicatiecampagne voor IP Belgium

Een paar geleden, lanceerde IP Belgium de slogan "Straight to the heart". Die maakt nu plaats voor "We create impact".

30/08/21

Breakfast Time, de podcast ter ere van 30 jaar Bel RTL

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Bel RTL heeft de beroemde radiozender de krachten gebundeld met het tijdschrift Media Marketing en een reeks podcasts gecreëerd die gewijd zijn aan audio-creativiteit.

30/08/21

Een seizoen vol nieuwigheden bij Nostalgie, NRJ Vlaanderen en Chérie

Nu de vakantie er weer op zit, stellen Nostalgie Vlaanderen, NRJ Vlaanderen, Nostalgie en Chérie een aantal nieuwigheden voor waaraan de luisteraars zich dit najaar mogen verwachten.

30/08/21

Snackmasters, een nieuw culinair programma op RTL TVI!

Vanaf september presenteren Loïc Van Impe en Sandrine Corman ‘Snackmasters, la recette secrète’, een kookprogramma met een ietwat atypisch concept!

18/08/21

20 jaar Koh Lanta: speciale verjaardagseditie

Nu een van de allergrootste successen van de Franse televisie zijn 20ste verjaardag viert, maken 20 bekende avonturiers van het programma opnieuw hun opwachting in een legendarische editie.

13/07/21

TÉLÉVIE HEEFT U NODIG

Ondersteun de Télévie

21/06/21

Dit jaar vindt het Feel Good Festival wel plaats!

Radio Contact spreekt begin september af met al zijn luisteraars voor het festival dat zijn ‘feel good’-titel het meest waarmaakt.

21/06/21

Een bevredigende seizoensbalans voor onze tv-zenders

Nu het seizoen ten einde loopt, is het tijd om de balans op te maken: was dit bewogen jaar ook een opmerkelijk jaar qua kijkcijfers?